Klanten en inkomsten halen uit je website [VIDEOCURSUS]

Maak van je website een klantenmagneet

Klanten en inkomsten halen uit je website gaat niet vanzelf, daarvoor moet je actief aan de slag.

Zeker als je net begint zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

In deze cursus zet ik alle strategieën overzichtelijk voor je op een rijtje en ontdek je welke strategie het beste bij jou en je onderneming past.

Daarnaast krijg je alles ook nog eens uitgelegd, vele tips en kun je direct aan de slag.

DEZE CURSUS IS VOOR JOU ALS:

Zelf doen in je eigen tijd en tempo

Krijg GRATIS een video-uitleg over ActiveCampaign/Mailblue

Levenslang toegang tot de cursus

Onder elke module kun je vragen stellen

Wat levert deze cursus je op?

De cursus is een absolute aanrader. En een no-brainer qua prijs, je krijgt er enorm veel waarde voor.

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Sabine Boogaard, een avontuurlijke doener en een creatieve dromer. Ook een beetje een geek, omdat ik het heerlijk vind om met techniek bezig te zijn. Sinds 2017 heb ik mijn eigen onderneming als webdesigner en blogger. 

Ik wil anderen inspireren en helpen om zichzelf en hun verhaal naar buiten te brengen. Iets wat voor mijzelf ook een hele belangrijke stap is geweest in mijn leven. In 2014 emigreerde ik naar Colombia, waar ik nog steeds woon. Mijn werk is niet alleen mijn passie, maar ook locatie onafhankelijk.

Sinds begin 2015 beheer ik één van de grootste Colombia-blogs van Nederland. In 2017 kwam daar mijn zakelijke blog bij. Inmiddels krijg ik meer dan 10.000 maandelijkse unieke bezoekers op mijn websites. Via Google, e-mailmarketing en affiliate marketing loopt mijn bedrijf als vanzelf. In deze cursus leer ik jou hoe jij dat ook bereikt.

Ik ben van mening dat iedereen een talent heeft dat door de wereld gezien mag worden. Ik hoop hier een steentje aan bij te dragen, door jou te leren hoe je dit online doet. Ik vind dat iedereen zijn dromen waar mag maken en help je graag op weg bij het realiseren daarvan. Mijn motto is dan ook niet voor niets: gewoon doen, durven & investeren! Omdat het mij absoluut heeft gebracht waar ik nu wil zijn.

Over het volgen van je eigen pad gaf ik eind 2019 mijn TEDx talk.

De cursus inhoud:
klanten en inkomsten halen uit je website

Je doelen

Wat waren ook alweer de doelen van je website? Het is belangrijk om die eerst duidelijk te hebben, aan de hand daarvan ga je de beste strategie bepalen.

Het allerbelangrijkste

Wat is het allerbelangrijkste om klanten uit je website te halen? Welke strategie je ook kiest, dit moet je eerst duidelijk hebben.

SEO

We beginnen met (zoekmachine-optimalisatie). Hoe werkt het en wat moet je ervoor doen om te laten werken voor je website. Ook vertel ik je hoe lang het duurt voordat SEO resultaat oplevert.

Social media

Je website en social media gaan eigenlijk altijd samen. Maar hoe dan? Hoe zet je social media in voor meer resultaat uit je website? Hoe krijg je meer volgers en bereik met Facebook en Instagram?

E-mailmarketing

Hoe werkt het, welk mailprogramma past bij jou en wat kun je ermee? Leer wat de mogelijkheden zijn en zie voorbeelden op mijn eigen websites. Inclusief uitleg over Mailchimp en ActiveCampaign / Mailblue.

Affiliate marketing

Een vrij passieve en goede manier om geld te verdienen met je website. Hoe werkt het, hoe pas je het toe en hoe haal je er het meeste geld uit? Ikzelf doe al jaren aan affiliate marketing en kan je er alles over vertellen.

Betaalde advertenties

Wel of niet betaalde advertenties inzetten? In deze module leg ik uit wanneer betaalde advertenties ideaal zijn en wanneer niet.

Volgers krijgen

Hoe kom je aan volgers en bezoekers op je website? Die heb je voor veel strategieën namelijk nodig. Ontdek het hier.

Duik in de statistieken

Meten is weten, dat geldt eigenlijk voor alles en ook voor je website. Hoe haal je meer uit je website met statistieken? Inclusief de basics van Google Analytics.

Inclusief support

Ik kan me heel goed voorstellen dat je tijdens het proces vragen hebt. Of misschien kom je ergens niet uit. Daarom geef ik in deze cursus ook support. Onder elke module en onder elk hoofdstuk kun je vragen of opmerkingen plaatsen. Of reageren op een vraag die al is gesteld. Je kunt het zien als een soort forum. Stel je vraag en ik reageer daar altijd op. Je kunt dus met een gerust hart aan de cursus beginnen: je staat er niet alleen voor!

BONUSSEN

Klanten en inkomsten halen uit je website - online cursus voor ondernemers

10 Hoofdregels voor goed website design (Twv. €15,-)

Klanten en inkomsten halen uit je website begint met het website design. Als dat niet goed zit dan wordt het niks. Essentieel dus om je website zo te maken dat een bezoeker ook daadwerkelijk op je website blijft, contact met jou opneemt of een aankoop doet.

Online cursus voor ondernemers

Een handleiding voor Active Campaign / Mailblue (Twv. €15,-)

ActiveCampaign en Mailblue zijn één van de meestgebruikte mailprogramma’s onder ondernemers. Bedoeld voor e-mailmarketing, het schrijven van nieuwsbrieven en het maken van funnels. Toch handig als je weet hoe je dit allemaal doet! Met deze bonusvideo kun je meteen aan de slag.

Kosten overzicht

Cursus Zó maak je van je website een klantenmagneet: 35 euro
2 Bonusvideo’s: 30 euro

Totaal = 75 euro

Voor slechts: 55 euro

Bestellen

Om direct te kopen klik je hier rechtsonder op het +je om de cursus toe te voegen aan de checkout.

[woocommerce_one_page_checkout product_ids="27198" template="product-table"]

Veel gestelde vragen

Ben je ondernemer, al een tijdje bezig en al helemaal bekend met de bovengenoemde strategieën? Dan zal deze cursus weinig toegevoegde waarde voor je hebben.

Je hebt levenslang toegang of totdat ik ermee stop, maar dat is niet heel waarschijnlijk 😉 Je kunt de cursus dus op je eigen tempo volgen en later terugkijken.

Nee, omdat ik in het buitenland woon wordt de BTW verlegd en betaal je deze dus niet. De prijs die je ziet op deze pagina is de prijs die je betaalt.

Jazeker! Onder elke module en hoofdstuk is een mogelijkheid om vragen te stellen. Je kunt ook gestelde vragen van andere cursisten bekijken en de antwoorden daarop. Ik reageer altijd.

Direct! Je ontvangt binnen een paar minuten de inloggegevens en daarmee kun je direct inloggen in de cursus.

Ja zeker dat kan. Stuur een mail naar info@sabineboogaard.nl en ik reageer zo snel mogelijk!

Scroll naar boven