Online cursus bloggen voor ondernemers

Je website op de eerste pagina van Google voor meer klanten, inkomsten en een expertstatus in jouw vakgebied? Veel ondernemers dromen ervan, maar slechts een klein deel bereikt dit daadwerkelijk. Bloggen is de sleutel naar die hoge positie in zoekmachines, maar hoe pak je dit aan zonder je tijd te verspillen met blogs schrijven die maar een paar mensen lezen? In deze online cursus leer ik je alle blog-geheimen die je moet weten om bij dat kleine deel ondernemers te horen die wél automatisch klanten en inkomsten halen uit hun blog.

DEZE CURSUS IS VOOR JOU ALS:

Zelf doen in je eigen tijd en tempo

Krijg GRATIS mijn 80-pagina's dikke SEO gids twv €25,-

Levenslang toegang tot de cursus

Onder elke module kun je vragen stellen

Wat levert deze cursus bloggen je op?

Ik wilde gaan bloggen voor mijn bedrijf, maar wilde van te voren weten hoe dat werkt en waar je op moet letten. De cursus heeft mij enorm geholpen. Ik blog nu (wekelijks) voor mijn bedrijf, weet waar ik op moet letten en hoe ik dat alles kan inrichten via de website. Daarnaast kan ik, als straks mijn blog goed loopt, nog andere onderdelen uit de cursus gebruiken zoals affiliatie marketing. Heel waardevol vond ik de praktische benadering en dat je stap voor stap toe werkt naar een blog publiceren. De cursus is een absolute aanrader. En een no-brainer qua prijs, je krijgt er enorm veel waarde voor.
Beste Sabine, wat een heerlijk bevrijdende visie heb jij, dit is waarschijnlijk de reden dat ik gisteravond laat nog onbewust voor jouw blog-cursus heb gekozen. Heel waardevol vond ik de praktische benadering en dat je stap voor stap toe werkt naar een blog publiceren. De cursus is een absolute aanrader. En een no-brainer qua prijs, je krijgt er enorm veel waarde voor.
Natascha
Ik heb de blogcursus van Sabine aangeschaft toen ik net mijn eigen tekstbureau had opgezet. Heel prettig is dat zij echt bij de basics begint: wie is je doelgroep? Dit was bij mij namelijk nog niet heel duidelijk. Nu heb ik daar veel meer inzicht in. De cursus is een gedetailleerd stappenplan voor het opzetten van blogs en bevat veel praktische adviezen waardoor mijn blogs creatiever worden qua titels en inhoud. Ze geeft veel tips voor onderwerpen die je kunt gebruiken en beschrijft hoe je jezelf kunt neerzetten als dé autoriteit op je vakgebied. Daarnaast is Sabine heel enthousiast over bloggen en dat werkt heel aanstekelijk, je krijgt echt zin om ermee aan de slag te gaan! Ik wilde zelf een online cursus aanmaken (over een heel ander onderwerp) maar was eigenlijk helemaal van het idee afgestapt. Door deze blogcursus en Sabines enthousiasme ben ik toch weer enthousiast geraakt en van plan om een cursus op te zetten. Ik raad de cursus bloggen aan iedereen aan, ook als je al een tijdje blogt voegt hij veel toe. Heel waardevol vond ik de praktische benadering en dat je stap voor stap toe werkt naar een blog publiceren. De cursus is een absolute aanrader. En een no-brainer qua prijs, je krijgt er enorm veel waarde voor.

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Sabine Boogaard, een avontuurlijke doener en een creatieve dromer. Ook een beetje een geek, omdat ik het heerlijk vind om met techniek bezig te zijn. Sinds 2017 heb ik mijn eigen onderneming als webdesigner en blogger. 

Ik wil anderen inspireren en helpen om zichzelf en hun verhaal naar buiten te brengen. Iets wat voor mijzelf ook een hele belangrijke stap is geweest in mijn leven. In 2014 emigreerde ik naar Colombia, waar ik nog steeds woon. Mijn werk is niet alleen mijn passie, maar ook locatie onafhankelijk. Dat bereik je onder andere door te bloggen.

Sinds begin 2015 beheer ik één van de grootste Colombia-blogs van Nederland. In 2017 kwam daar mijn zakelijke blog bij. inmiddels heb ik bijna 10.000 maandelijkse unieke bezoekers op mijn website waarvan 89% via Google komt. Daar haal ik automatisch klanten uit en inkomsten met affiliate marketing. In deze cursus leer ik jou hoe ook jij dit bereikt.

Ik ben van mening dat iedereen een talent heeft dat door de wereld gezien mag worden. Ik hoop hier een steentje aan bij te dragen, door jou te leren hoe je dit online doet. Ik vind dat iedereen zijn dromen waar mag maken en help je graag op weg bij het realiseren daarvan. Mijn motto is dan ook niet voor niets: gewoon doen, durven & investeren! Omdat het mij absoluut heeft gebracht waar ik nu wil zijn.

Over het volgen van je eigen pad gaf ik eind 2019 mijn TEDx talk.

De cursus inhoud

Je doelgroep

Je gaat beginnen bij het begin. Oók als je al een tijdje blogt. Je doelgroep niet duidelijk hebben is immers een veel voorkomende reden waarom bloggen niet werkt.

Blog onderwerpen

Pluis jouw blog niche en onderwerpen helemaal uit. Waar ga je over schrijven? En waarom? Met welke onderwerpen bereik je jouw doelgroep?

Zoektermen vinden (SEO)

Je doelgroep bereiken is lastig zonder zoekwoordonderzoek. Dit is het eerste deel van SEO. En zo belangrijk dat het in maar liefst 2 modules gaat terugkomen.

Het doel en blog-ideeën

Ja een blog kan meerdere doelen hebben. En die zijn best handig om te weten. Krijg tevens 6 kant-en-klare blog-ideeën waar je lezers mee scoort en die je direct kunt toepassen.

Onderscheid jezelf

“Ja, maar er zijn al duizenden blogs over mijn onderwerp”. Precies. En dat maakt niks uit, maar om daar bovenuit te steken is het wel essentieel om je eigen pad te bewandelen en jezelf te onderscheiden.

De juiste blog-structuur

De opbouw en structuur van je blog is enorm belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat je blog goed leesbaar is en dat is weer precies wat je nodig hebt om lezers te trekken ‘en te behouden.

Pakkende titels schrijven

Dat is immers het eerste dat jouw potentiële lezers en klant ziet en dus zeer belangrijk. Maarre… hoe schrijf je dan zo een pakkende titel die óók nog SEO proof is?

Krachtige schrijftips

Schrijven is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom geef ik 10 krachtige schrijftips die je kunt toepassen om de beste blogs te schrijven én het leuk te houden voor jezelf.

Het oog wil ook wat

En daarom krijg je ook nog 7 handige lay-out tips. Je kunt een geweldige tekst hebben geschreven, maar als het pijn doet aan je ogen gaat alsnog niemand lezen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

SEO is een kunst op zich en die ga ik je leren. Download mijn 77-pagina dikke e-book waarin je alles leert over SEO. Essentieel om resultaat te halen uit bloggen.

Haal klanten uit bloggen

Wat kun je allemaal doen om (meer) klanten te halen uit bloggen? In deze module geef ik je inside tips die precies veel bloggers vergeten. Doe er je voordeel mee!

Promoten maar!

Als je een nieuwe blog geschreven hebt staat deze niet direct in Google. Dus hoe krijg je dan lezers? Door te promoten dus. Ook tips voor de lange termijn en optimalisatie van social media.

Inclusief support

Ik kan me heel goed voorstellen dat je tijdens het proces vragen hebt. Of misschien kom je ergens niet uit. Daarom geef ik in deze cursus ook support. Onder elke module en onder elk hoofdstuk kun je vragen of opmerkingen plaatsen. Of reageren op een vraag die al is gesteld. Je kunt het zien als een soort forum. Stel je vraag en ik reageer daar altijd op. Je kunt dus met een gerust hart aan de cursus beginnen: je staat er niet alleen voor!

De blogcursus met feedback in combinatie met het SEO E-book kan ik van harte aanbevelen. Je leert op een duidelijke manier de structuur van een blog, krijgt feedback waar je meteen mee aan de slag kan. De SEO bijbel heb ik uitgeprint en deze ligt naast me om te checken of ik op de juiste weg zit. In heldere taal neemt ze je mee door het donkere SEO bos en laat haar licht schijnen over alle zaken die voor mij tot voor kort onbegrijpelijk waren. Je investering dubbel en dwars waard! Verder is Sabine een hele slimme en toegankelijke vrouw waar het heel fijn mee samenwerken is. Heel waardevol vond ik de praktische benadering en dat je stap voor stap toe werkt naar een blog publiceren. De cursus is een absolute aanrader. En een no-brainer qua prijs, je krijgt er enorm veel waarde voor.
In 2018 al in aanraking gekomen met Sabine. Wat een heldere, goed onderbouwde cursussen. Hier heb je echt wat aan. Als je de opbouw die zij maakt volgt dan zie je de resultaten gegarandeerd terug. Ook altijd fijn om haar licht even over je website te laten schijnen. Je krijgt dan weer volop tips om aan te werken. Dank!
Wat een fijne cursus! Hier heb ik erg veel aan gehad. Al doende leert men. Ik blog nog niet zo lang, maar ga het zeker regelmatig doen nu. Mijn eerste blog gepost en ’s avonds al direct een respons er op van iemand die me ervoor bedankte, omdat hij echt iets had aan de informatie. Dat is natuurlijk heel erg leuk om te horen. En ook stimuleren. Dank je wel. Heel waardevol vond ik de praktische benadering en dat je stap voor stap toe werkt naar een blog publiceren. De cursus is een absolute aanrader. En een no-brainer qua prijs, je krijgt er enorm veel waarde voor.
Liesbeth
Een hele mooie cursus Sabine! Fijne opbouw, goede opdrachten en hele goede praktische tips om mijn blogs te verbeteren. Dank je wel!
Ik ben de cursus gaan volgen om meer uit mijn blogs te halen, meer bezoekers en betere blogs. Ook nieuwe ideeën voor blogs, onderwerpen. Door de cursus heb ik daarover heel veel geleerd! Met name de tips voor nieuwe onderwerpen en de opbouw van een goed blog vond ik heel waardevol. Het is heel fijn om ook te lezen dat je al veel goed doet. En nieuwe dingen leren natuurlijk. Het inspireert enorm. Dank! Ik zou de cursus zeker aanraden aan anderen.

Kosten overzicht

Cursus bloggen: 70 euro
SEO-gids: 25 euro

Totaal = 95 euro

Voor slechts: 45 euro

Bestellen

Om direct te kopen klik je hier rechtsonder op het +je om de cursus toe te voegen aan de checkout.

[woocommerce_one_page_checkout product_ids="25706" template="product-table"]

Veel gestelde vragen

Deze online cursus bloggen is een online cursus van 14 modules waarin je leert hoe je blogs schrijft waar je meer bezoekers, volgers en klanten uithaalt. Elke module bestaat uit informatie en opdrachten. Ook vind je diverse e-books in de cursus met uitgebreide stappenplannen. Zoals de complete SEO-gids.

De cursus is volledig online en kun je in je eigen tempo volgen, op het moment waarop het jou uitkomt. Aan het einde van de cursus kun je een PDF downloaden met daarin de hele cursus in e-book vorm.

De online cursus bloggen is geschikt voor:

  • Ondernemers die willen gaan bloggen voor hun bedrijf en daar klanten uit willen halen
  • Ondernemers die al bloggen voor hun bedrijf, maar daar geen resultaat uithalen
  • Ondernemers die al bloggen, maar niet gevonden worden op Google
  • Ondernemers die hun e-books en online cursussen willen verkopen, en daarvoor niet vele euro’s voor uit willen geven aan betaalde advertenties
  • Beginnende bloggers die het direct goed willen aanpakken met hun blog, bijvoorbeeld om er later inkomsten uit te halen
  • Bloggers die al even bezig zijn, maar niet groeien met hun blog en slecht vindbaar zijn op Google

Deze cursus is niet geschikt voor ondernemers en bloggers die al veel bezoekers, volgers en klanten uit hun blog halen en al goed op Google worden gevonden. Tenzij zij nóg meer eruit willen halen.

Je hebt levenslang toegang of totdat ik ermee stop, maar dat is niet heel waarschijnlijk 😉 Je kunt de cursus dus op je eigen tempo volgen en later terugkijken.

Nee, omdat ik in het buitenland woon wordt de BTW verlegd en betaal je deze dus niet. De prijs die je ziet op deze pagina is de prijs die je betaalt.

Jazeker! Onder elke module en hoofdstuk is een mogelijkheid om vragen te stellen. Je kunt ook gestelde vragen van andere cursisten bekijken en de antwoorden daarop. Ik reageer altijd.

Direct! Je ontvangt binnen een paar minuten de inloggegevens en daarmee kun je direct inloggen in de cursus.

Ja zeker dat kan. Stuur een mail naar info@sabineboogaard.nl en ik reageer zo snel mogelijk!

Winkelwagen
Scroll naar boven