Online video cursus WordPress website maken [DOE HET ZELF]

Met wat geduld en de juiste hulp kun je heel goed zelf je WordPress website maken. Deze videotraining is de handleiding die je stap voor stap door het proces leidt. Maak je eigen website met het WordPress thema Astra en de builder Elementor. En leer meteen hoe je van je website een klantenmagneet maakt.

DEZE CURSUS WORDPRESS WEBSITE MAKEN IS VOOR JOU ALS:

Zelf doen in je eigen tijd en tempo

Gratis toegang tot de online cursus 'Maak van je website een klantenmagneet'

Levenslang toegang tot de cursus, inlusief updates

Onder elke module kun je vragen stellen

Wat levert deze online cursus WordPress website maken je op?

Online cursus wordpress website maken review

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Sabine Boogaard, een avontuurlijke doener en een creatieve dromer. Ook een beetje een geek, omdat ik het heerlijk vind om met techniek bezig te zijn. Sinds 2017 heb ik mijn eigen onderneming als webdesigner en blogger. 

Ik wil anderen inspireren en helpen om zichzelf en hun verhaal naar buiten te brengen. Iets wat voor mijzelf ook een hele belangrijke stap is geweest in mijn leven. In 2014 emigreerde ik naar Colombia, waar ik nog steeds woon. Mijn werk is niet alleen mijn passie, maar ook locatie onafhankelijk. Dat bereik je onder andere door het juist gebruik en inzetten van je website. Overigens werk ik altijd gewoon vanuit mijn eigen knusse appartement.

Ik ben van mening dat iedereen een talent heeft dat door de wereld gezien mag worden. Ik hoop hier een steentje aan bij te dragen, door jou te leren hoe je dit online doet. Ik vind dat iedereen zijn dromen waar mag maken en help je graag op weg bij het realiseren daarvan. Mijn motto is dan ook niet voor niets: gewoon doen, durven & investeren! Omdat het mij absoluut heeft gebracht waar ik nu wil zijn.

Over het volgen van je eigen pad gaf ik eind 2019 mijn TEDx talk.

De cursus inhoud:
online cursus WordPress website maken

Begin bij het begin

Wat is het doel van je website? Wat wil je ermee bereiken? En wat is je doelgroep? Voordat je daadwerkelijk je website gaat maken is het belangrijk eerst dit te bepalen.

Content creëren

Zonder content geen website. Denk aan teksten, logo, kleuren, huisstijl, foto’s en reviews. Hoe doe je dit? Hoe bepaal je je huisstijl? En waar moet je op letten bij foto’s voor je website?

De basis van WordPress

Dan is het tijd om met de website beginnen. Kies een host, download WordPress en de juiste plugins. Hiermee zetten we de basis neer van je website.

Hoe design je je website voor het beste resultaat?

Nu rest er nog 1 ding voordat je daadwerkelijk je website gaat maken: hoe design je deze zo dat je het resultaat behaalt dat je in module 1 hebt bepaald? Een belangrijk onderdeel!

Je WordPress website maken met Astra

En dan nu aan de slag! Ik leg je uit hoe je Astra installeert en instelt, hoe je templates kunt kiezen en invullen, de builders Elementor en Gutenberg uitgelegd, hoe je pagina’s en blogs maakt en nog veel meer!

Onderhoud en problemen oplossen

Als je website eenmaal staat moet je deze onderhouden. Ook komt het soms voor dat dingen na bijvoorbeeld een update niet meer goed werken. Hier leer je hoe je dit allemaal oplost voor een ‘gezonde’ website.

Ik was al bekend met WordPress, maar dan met een kant en klare site. Ik wilde het nu helemaal vanaf de basis zelf kunnen, zodat ik precies weet hoe het is opgebouwd en ik zelf ook makkelijk kan onderhouden en aanpassen. In mijn ogen wordt mijn website dan veel dynamischer. In alle opzichten heb ik kunnen bereiken wat ik wilde. Namelijk een website die vanaf de basis door mijzelf is gebouwd en die ik snap. Zo fijn! De video’s zijn heel erg duidelijk en worden ook aangepast als dat nodig is. Ik vind de cursus WordPress website maken heel laagdrempelig en ik denk dat heel veel mensen hiermee geholpen zijn. Het kost je wel wat tijd, maar vooral ook heel veel inzicht en plezier! Ik zou deze cursus zeker aanraden!

Mijke de Bruijn
www.leeflangzamer.nl

Inclusief support

Ik kan me heel goed voorstellen dat je tijdens het maken van je website vragen hebt. Of misschien kom je ergens niet uit. Daarom geef ik in deze cursus ook support. Onder elke module en onder elk hoofdstuk kun je vragen of opmerkingen plaatsen. Of reageren op een vraag die al is gesteld. Je kunt het zien als een soort forum. Stel je vraag en ik reageer daar altijd op. Ik maak zelfs nieuwe video’s om de vraag te beantwoorden, mocht dat nodig zijn. Je kunt dus met een gerust hart aan de cursus beginnen: je staat er niet alleen voor!

BONUS | Gratis toegang tot de cursus ‘Zó maak je van je website een klantenmagneet!
(Twv. €35,-)

WordPress leren

Maak van je website een klantenmagneet

Een WordPress website maken is één ding, maar er ook daadwerkelijk klanten uithalen is een tweede. Sterker nog: dit is de meest genoemde reden waarom ondernemers bij mij komen om hun website te laten maken > de huidige zelf in elkaar geknutselde website levert niets op.

Omdat ik het belangrijk vind dat je ook daadwerkelijk resultaat gaat behalen met je website, focus ik mij niet alleen op het design, doelgroep en doel, maar leer je in deze BONUS ook nog hoe je je website inzet om doorlopend klanten uit te halen. Best handig toch?

Inclusief: e-mailmarketing, SEO, social media & affiliate marketing.

Voorbeelden van websites gemaakt met Astra

(En de website waarop je nu bent ook trouwens)

Kosten overzicht

Zelf je eigen WordPress website maken: 99 euro
BONUS | Zó maak je van je website een klantenmagneet: 35 euro

Totaal = 134 euro

Voor slechts: 99 euro

Klik hieronder op het +je om de cursus toe te voegen aan het betaalscherm. Vervolgens kun je direct afrekenen.

[woocommerce_one_page_checkout product_ids="26915" template="product-table"]

Veel gestelde vragen

Je hebt levenslang toegang of totdat ik ermee stop, maar dat is niet heel waarschijnlijk 😉 Je kunt de cursus dus op je eigen tempo volgen en later terugkijken.

Nee, je maakt je website helemaal zelf. Ik leer je hoe en daarna ga je aan de slag. Je kunt wel templates gebruiken, ook dat leer ik je hoe precies. Mijn doel is dat jij een unieke website maakt die bij jou past.

Nee, omdat ik in het buitenland woon wordt de BTW verlegd en betaal je deze dus niet. De prijs die je ziet op deze pagina is de prijs die je betaalt.

Jazeker! Onder elke module en hoofdstuk is een mogelijkheid om vragen te stellen. Je kunt ook gestelde vragen van andere cursisten bekijken en de antwoorden daarop. Ik reageer altijd.

Direct! Je ontvangt binnen een paar minuten de inloggegevens en daarmee kun je direct inloggen in de cursus.

Nee, daarvoor kun je de online videotraining ‘Je eigen online cursus maken’ kopen.

Nee, als je alle video’s opvolgt niet. Echter, als je helemaal nieuw bent in WordPress zal je het werken met WordPress je even eigen moeten maken. Je hoeft niks zelf uit te zoeken, maar het kan even een paar dagen kosten voordat je vertrouwd bent met het systeem. Als je niet technisch en intuïtief bent ingesteld kost het je wat meer moeite en concentratie.

Dat is afhankelijk van hoe bekend je al bent met WordPress en de builders waarmee je gaat werken, van de hoeveelheid tijd die je hebt en wat je al klaar hebt staan voor je cursus. Als je alle inhoud voor je website al klaar hebt ben je sneller klaar dan wanneer je bij dat onderdeel eerst alle inhoud moet maken. Je kunt er een week mee bezig zijn als je er elke dag een paar uur mee bezig bent, maar het kan ook een maand duren. Is helemaal afhankelijk van je eigen situatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven